Skip to main content

Tulpen voor iedereen

'daar word je blij van'

Tulpen.nl


Matoco Flowers is sinds 2013 lid van de franchise-organisatie tulpen.nl. Dat is een collectief van tulpenbroeiers, waaraan wij onze tulpen leveren. Met onze gezamenlijke passie voor tulpen zijn wij onze klanten zo marktgericht en duurzaam mogelijk van dienst.

Om u nog betere service te bieden heeft tulpen.nl een eigen verpakkingsbedrijf. Zo kunnen we onze tulpen winkelklaar afleveren. Tulpen.nl produceert en verwerkt de tulpen van Matoco Flowers op basis van drie belangrijke uitgangspunten.

Tulp close up


Kwaliteit


Wij leveren winkelklaar. Daardoor neemt het aantal verwerkingshandelingen in de totale keten af. Dat is duurzaam en verkort de tijd tussen oogst en winkelverkoop. En daarmee wordt het vaasleven van de tulp verlengd. In een optimaal georganiseerde logistieke keten staan wij samen met onze klanten voor een vaasgarantie van zeven dagen.

People, planet, profit


Onze tulpen en verpakkingsmaterialen zijn onder faire omstandigheden geproduceerd. Dat garanderen wij u. Fair voor het milieu en fair voor de mens. Duurzaamheid, veiligheid, kwaliteit en sociale betrokkenheid zijn bepalend in onze bedrijfsprocessen. Net als certificering van de aangesloten bedrijven.

Van idee naar concept


Wij hebben passie voor tulpen, en een jarenlange ervaring. Die zetten we graag in om samen met u de omloopsnelheid en de opbrengst per m2 te helpen vergroten.

Tulpen.nl, uw partner in tulpen!
Email handtekening met dunne balk

Tulpen in emmer
Tulpen in gieter
Tulpen in waterkan